Helgolandi fogorvos

Fogorvos

A hamburgi emberek számára a vágyakozás helye: Helgoland. Németország egyetlen tengeri szigete. Természetes paradicsom az Északi -tenger közepén. Pihenőhely. De az élet egyre nehezebb a lakosok számára. Most elvesztették utolsó fogorvosukat: a Heligoland fúrásáért és foghúzásáért felelős férfi korábban dr. Wolfram Dammann. Dammann valójában Hamburgból származik, ahol évtizedek óta gyakorolt ​​Bergedorfban. Valójában 2011 -ben Heligolandre költözött, hogy nyugdíjba vonuljon. De mivel az akkori Insel fogorvos elköltözött, Dammann beleegyezett, hogy ismét felveszi a fehér kabátot.A szigeti fogorvos öt év december 31 -én zárja praxisát - ez volt akkor a kompromisszumos ajánlata. Az öt év hamarosan tíz lett. Wolfram Dammann most 77 éves. És végül abba akarja hagyni.
Ebből is látható, hogy mennyire egyszerű dolgunk van abban az esetben, ha Győrben élünk, mert fogorvos Győr városában bizony sokkal több van.

Utazás előtt érdemes megnézetni a fogainkat egy szakavatott forgovossal, pl a Denty fogászaton, hogy nehogy épp nyaralás alatt jöjjön ránk a fogfájás.

Megosztás