Gyorsítsd az ügymenetet!

Cégkivonat

Egy kisebb vállalkozásban dolgozom, mint asszisztens. Ez a feladatkör azzal is jár, hogy sok apró dolgot kell elintéznem, amire a cégvezetőnek nincs ideje.
Szívesen is bízzák rám az ilyen ügyes-bajos feladatokat, mert tudják, hogy igyekszem mindenre megfelelő, és viszonylag gyors megoldást találni, arról nem is beszélve, hogy figyelek a kiadások leszorítására is.

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi minden elintézhető a számítógép mellől, a neten. Én alapvetően az ilyen netes ügyintézésnek vagyok a megrögzött híve, ezért nem szaladgálok én sem közjegyzőhöz, ha egy cégkivonatra van szükség, mert egy cégkivonat letöltés 5 perc alatt megoldható.
Ezt is egyszerűen, online el lehet intézni, és bankkártyával fizethetek, sőt, a számlát is azonnal elektronikusan megkapom. Nem kell időpontot foglalni, utazni miatta, sorban állni, stb.
Szóval sokkal egyszerűbb a teljes ügyintézés. És persze minden mást is online intézek, ami így megoldható, szóval autópálya matricát is az interneten szoktam megvenni a cégautókra, illetve ha egy ingatlan tulajdoni lapjára van szükségem, azt is online igényleg, és töltöm le.

Ezzel magamnak is időt takarítok meg, hogy a többi feladat is jobban haladhasson, másrészt pénzt spórolok a cégnek, így az én megbecsülésem is nő.

Megosztás