Borotvákozz elegánsan!

Barber

Azok a férfiak, akik szeretnek igényesen megjelenni, és nem hívei a borostának, azoknak mindennapos, vagy majdnem minden napos feladat a borotválkozás.
Sokan nem szeretnek minden nap megborotválkozni, így előfordul, hogy borostásak pár napig, de aztán csak előkerül a borotva, és bizony nem is biztos, hogy ezzel jól járnak, hiszen egy egy napos borostát jóval egyszerűbb levágni, mint egy 3 napos borostát.

A borotválkozásnak több módja is van. Nézzük talán a legnépszerűbbet: A több pengés, eldobható borotvát. A reklámok azt ígérik, hogy tökéletesen sima lesz az ember arca akár már egyszeri húzás után is, azonban ez nem mindig sikerül mindenkinek így, szóval van vele macera. Aztán kopnak a pengék is, gyakran kell újra váltani.

A másik megoldás az elektromos borotva. Ennek is vannak előnyei és hátrányai is. Nem kell borotvahab, nem kell figyelni, hogy még elég élesek-e a pengék. Viszont nem is vágja le az elektromos borotva annyira rövidre az arcszőrzetet, mint egy hagyományos pengés borotva.

És van a legelegánsabb klasszikus megoldás, amikor felkeres az ember egy barber shopot Budapesten, és kér egy borotválást. Beül a barber székébe, és Ő tökéletesen megborotválja.
Érdemes kipróbálni ezt az exkluzív életérzés kölcsönző dolgot. Ráadásul így lesz a legsimább az arcod, borotválkozás után!

Megosztás