A barber shopok varázsa

Barber

Te jártál már igazi barber shopban?
Ha nem, akkor mindenképp ki kell próbálnod egyszer. Aztán majd újra és újra :)

Kezdjük az alapoknál. Ez ugye egy olyan hely, ahol kifejezetten férfi hajvágással foglalkoznak, és arcszőrzetet is formáznak.
Ez már leve jó dolog, hiszen profi emberek fogják a hajadat vágni, olyanok, akik ismerik a férfi haj divatot, és meg is tudnak valósítani olyan hajvágásokat, amiket eddig csak az Instán vagy divatlapokban láthattál.
Szóval ez eleve egy kész főnyeremény.

A másik dolog, ami miatt vonzó lehet egy barber shop, az a környezet, hogy kifejezetten férfi vendégkörre számítanak. Tehát ha van egy TV a falon, akkor nem valamilyen uncsi bulvárműsort fogsz benne látni, hanem nagy valószínűséggel valamilyen sportközvetítést, vagy autós műsort.
Az újságok közt sem uncsi női magazinokat fogsz találni, hanem férfi életmód, vagy autós magazint, amit szívesen lapozgatsz, amíg vársz.

Sőt, a barberekkel végre tudsz beszélgetni hajvágás közben férfias dolgokról, a tegnapi meccsről, nem pedig csak a gyerekek tanulmányairól, és a helyi pletykákról. Ugye ez azért mégiscsak elég király dolog!

Szóval itt az edeje, hog te is ellátogass egy barber shopba, ahol egy barber, az igazi férfi hajvágás mestere készítsen Neked olyan trendi frizurát, amire mindig is vágytál.

Megosztás